Beliggenhet

Skei Caravan på Skeikampen har en perfekt beliggenhet i forhold til alt det man kan oppleve på Skeikampen. Plassen ligger skjermet til nedefor Skei Leilighetssenter, vest for Skeisvegen og sør for Veslesetervegen. Det er skog og åpent lende i sør og vest, med turstier og langrennsløyper rett ved siden av. Masse plass for barna å leke, og det er eget rom for ungdommen i hovedhuset. Skei Caravan har plass til ca. 170 vogner, fordelt rundt hovedhuset hovedsakelig i en søndre plass og en nordre plass.

I hovedhuset er det sanitæranlegg med WC, dusjer, badstue, vaskemaskin, og tømmekum. Det er også en liten kiosk hvor man kan kjøpe litt mat, polletter, snacks og annet nødvendig. Egen dagligstue for sammenkomster og hyggelig samvær for plassens beboere, og som også kan leies som møterom med lerret og prosjektor. Gratis internett inne i hovedhuset.

Kiosken har betalingsterminal.

Vi har også satt opp en lader for el-biler. Tilgang til laderen styres fra kiosken, og ladingen koster kr. 40,- per time. Merk at det ikke er lov å lade bilen fra vogna. 

I hovedhuset er det også en leilighet som man kan leie. Den har 5 senger, 2 soverom, dusj og WC og stor stue.
Priser og informasjon om denne ligger på Skeikampen Booking sin hjemmeside.

Kart